0683591661 edekker@telfort.nl
Selecteer een pagina

Ons energieadvies

met woningverbeterplan

Ons energieadvies is speciaal ontwikkeld voor particuliere woningeigenaren. Heeft u een niet-monumentale woning? En is het geen appartement (VvE)? Dan kunnen wij u helpen. Met het EMD Solar Durable energieadvies met woningverbeterplan ontdekt u voor slechts 190 euro wat er mogelijk is in uw huis, en welke maatregelen passen bij uw woning én bij uw woonwensen.

1. Duurzaam

2. Zonne energie

3. Isolatie

Bestel uw eigen energieadvies met woningverbeterplan

Wilt u graag weten hoe u uw huis energiezuiniger kunt maken? Voor slechts 190 euro komt een van onze ervaren energieadviseurs bij u op bezoek, ontvangt u een persoonlijk woningverbeterplan, en spreken wij uw plan met u door. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

Advies

Wat mag ik van een energieadvies met woningverbeterplan verwachten?

Het energieadvies van EMD Solar Durable bestaat uit drie onderdelen

Adviesbezoek aan huis

Ieder huis is anders, en wordt ook anders bewoond. Daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak.

Vraagt u een energieadvies aan? Dan plannen wij altijd eerst een adviesbezoek bij u thuis. Onze energieadviseur komt op het afgesproken moment bij u thuis langs. Tijdens het 60 tot 90 minuten durende bezoek worden uw wensen en mogelijkheden besproken, en wordt uw woning geïnspecteerd.

De opgenomen gegevens gebruiken wij om uw persoonlijke woningverbeterplan op te stellen. De adviseur kan tijdens het bezoek aan huis ook veel van uw vragen over het besparen van energie beantwoorden.

Uw persoonlijke woningverbeterplan

Enkele weken na het bezoek aan huis ontvangt u van ons uw persoonlijke woningverbeterplan. Dit is een rapport waarin u leest welke maatregelen wij aan u adviseren, wat het kost en wat het u op kan leveren. 

  • Een indicatieve energielabelberekening.
  • Een serie voorgestelde maatregelen.
  • Een overzicht van de kosten en baten van dit plan.
  • Een indicatieve energielabelberekening van uw woning na realisatie
  • Heeft u tijdens uw intake of tijdens het adviesbezoek interesse in een van de aanvullende mogelijkhedengetoond, bijvoorbeeld in gratis energiemonitoring of in een plan om aardgasvrij te gaan wonen? Dan is ook dit in uw advies uitgewerkt.
  • Een vrijblijvende offerte waarmee wij uw woningverbeterplan ook voor u kunnen realiseren.
Uw woningverbeterplan telefonisch bespreken

Wilt u dit plan nader bespreken dan kunnen wij dit telefonisch met u doornemen en waar nodig toelichten. U mag ons hiervoor tijdens kantooruren bellen op 06 83591661. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Clean. Renewable. Efficient.

Bent u enthousiast geworden over ons verhaal, neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden.

Neem contact op